Главная » Я ищу сотрудников » Резюме ШЕФ-КУХАР

Резюме ШЕФ-КУХАР — Олег Леонідович

Контактная информация соискателя скрыта

Получить доступ к контактам

1 Цель

ШЕФ-КУХАР , EXECUTIVE CHEF
Гостинично-ресторанный бизнес
 
15 000 грн Моя зарплата повинна складати 42 грн. за одну годину.
 
работа на территории работодателя
 
полный рабочий день, Можлива сезонна работа, також вахтлвим методом. Можливо відкриття закладу з "0". Все за домовленостю.
 
не имеет значения

2 Опыт работы

 
более 15 лет
руководитель группы/отдела/подразделения
EXECUTIVE CHEF (ШЕФ-КУХАР)
1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ.
2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.
7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
9. Складаю графік виходу кухарів на роботу.
10. Провожу бракераж готової їжі.
11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
13. Регулярно контролюю доходи кухні.
14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.
15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.
16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Моє резюме

1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Повар
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.
- Набуття практичних навичок кухаря.
- Практичне закріплення набутих навичок.
1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.
- Початок праці на посаді старшого кухаря.
- Допомога закладу в розробці нового меню.
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.
1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення професійних навичок.
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.
1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar" Шеф-кухар
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.
- Підбір та навчання персоналу.
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.
2005-2017рр.Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів Шеф-кухар
- Розвиток різного меню.
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
- Робота з доставкою продуктів.
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
 
Я EXECUTIVE CHEF (ШЕФ-КУХАР (але не просто кухар на процесі) , УПРАВЛЯЮЧИЙ І АДМІНІСТРАТОР(менеджер) РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ) і, впроваджую в життя все чому я навчився за 27 років, працюючи в ресторанах Європи, України. Сертифікований від: американської компанії World Polonia Business Club, також є почесним членом Kapitula Klubu Szefow Kuchni. При домовленості про цікаву роботу я готовий навчати персонал дивувати гостей ресторану справжньою Європейською, Українською кухнею. Професійно розробляю меню, складаю калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі.

4 Готовность работать в регионах

Киев, Одесса, Николаев, Львов, Запорожье, Херсон, Винница, Закарпатье, Ивано-Франковск, Волынь, Ровно, Тернополь, Хмельницкий, Черновцы, Луцк, Ужгород
 
Да
 
Да

5 Актуальность

16.07.2017
 
03.07.2018

6 Дополнительная информация

высшее
 
состоит в браке
 
есть
 
по телефону
 
готов приступить немедленно/завтра

Прикрепленные файлы

Дополнительные ключевые слова

Шеф-кухар, завідувач виробництвом, Executive chef

Похожие резюме на должность: ШЕФ-КУХАР